Κυριακή, Οκτώβριος 17, 2021
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

 

Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 17:51

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 Κύριο

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

OΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ COVID-19 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ πατέρων του ΦΡΕΝΤΕΡΙΚ ΤΑΝΓΚΥ ΚΑΙ ΠΙΕΡ ΣΑΡΝΩ, AΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΣΤΕΡ ΣΤΟ ΑΝΟΪ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ ΠΡΙΝ ΤΟ 2003, σε συνεργασία με τον WHO, τις δυτικές κυβερνήσεις και τις μεγάλες φαρμακευτικές.

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟΙ.

ΟΙ κατασκευαστές του ιού της ασθένειας COVID19 είναι οι ΦΡΕΝΤΕΡΙΚ ΤΑΝΓΚΥ ΚΑΙ ΠΙΕΡ ΣΑΡΝΩ, AΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΣΤΕΡ της Γαλλίας.

Αποκαλύφθηκε επίσης ότι η πανδημία είχε σχεδιαστεί πριν το 2015, (όταν πατενταρίστηκε ο ιός), και τα τεστ PCR είχαν πουληθεί από το 2017.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ 5 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΖΑΝ ΛΟΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ ο οποίος με μια ομάδα γιατρών στην Ινδία. και σε συνεργασία με Ρώσους και Ιάπωνες ιολόγους, διαπίστωσαν ότι ο Sars-Cov2 ως τεχνητή μετάλλαξη περιέχει 4 στελέχη του HIV,γνωστού ως ιός του AIDS - αλλά και τον ίό της μαλάριας (ελονοσία), ενώ οι Κινέζοι δεν είχαν καμία σχέση με αυτό.

ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ. ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΠΛΕΟΝ.

Μέσα στα εμβόλια έχουν βάλει τροποποιημένο τον ιό SARS-COV2 ώστε να έχει Έιτζ και Ελονοσία και δεν έχουν βάλει τον κανονικό SARS-COV2 όπως διαδίδει ο εχθρός.

Επίσης έχει υποβληθεί και μήνυση για όλα αυτά. Και αναμένεται η δίκη στη Γαλλία.

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤΑ 90% ΜΕΣΑ ΣΕ 5-7 ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ.

https://www.kontrabandafreepress.com/oli-i-alithia-gia...

Διαβάστηκε 62 φορές

Άλλες Ειδήσεις