Σάββατο, Οκτώβριος 16, 2021
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

 

Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 19:17

Το 1ο σταθερό σημείο δωρεάν ελέγχου covid-19 στο Δημοτικό Ιατρείο Μαγούλας: Ασπίδα προστασίας ενόψει του Φεστιβάλ «Αισχύλεια» απέναντι στην πανδημία

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με γνώμονα την διασφάλιση της δημοσιας υγείας και με στόχο την ακόμη καλύτερη υγειονομική θωράκιση της περιοχής μας, ο Δήμος Ελευσίνας ζήτησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), την δημιουργία του πρώτου σταθερού σημείου δωρεάν εργαστηριακών ελέγχων για τη νόσο covid-19 στον Δήμο μας.

 

Το αίτημα μας έγινε δεκτό.

 

Έτσι, τις καθημερινές από την Δευτέρα 30 Αυγούστου έως και 25 Σεπτεμβρίου, η πρώτη -και μοναδική στη Δυτική Αττική- σταθερή μονάδα του ΕΟΔΥ, θα βρίσκεται στο Δημοτικό Ιατρείο Μαγούλας.

Οι δημότες μας θα μπορούν να προσέρχονται καθημερινά και κατά τις ώρες 09:30-15:00, προκειμένου να υποβληθούν στον δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού (rapid test).

Το σταθερό αυτό σημείο ελέγχου θα συμβάλλει αφενός μεν στην καλύτερη υγειονομική προστασία του Δήμου μας, αφετέρου δε, στη διευκόλυνση των δημοτών μας για το φεστιβάλ «Αισχυλεια», καθώς όσοι ενδιαφερόμενοι το επιθυμούν, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δωρεάν εργαστηριακό έλεγχο για τη νόσο covid-19.

Διαβάστηκε 165 φορές

Άλλες Ειδήσεις