Κυριακή, Οκτώβριος 17, 2021
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

 

Διεθνή (56)

Τη διαδικασία προκειμένου να εξοπλίσει τα γερμανικά υποβρύχια τύπου Dolphin με πυραύλους κρουζ οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να φέρουν πυρηνικές κεφαλές, έχει ξεκινήσει το Ισραήλ.

Πάνω στις πλάτες εκατομμυρίων κακοπληρωμένων και ανασφάλιστων εργατών, εκεί είναι που οικοδομήθηκε το γερμανικό βιομηχανικό και εξαγωγικό «θαύμα» των τελευταίων ετών, αυτό χάρη στο οποίο η Γερμανία έχει φτάσει πλέον να θεωρείται «ατμομηχανή της Ευρώπης».

 

Χιλιάδες φοιτητές και καθηγητές πραγματοποίησαν το Σάββατο πορεία στο κέντρο της Ρώμης για να διαμαρτυρηθούν κατά των μέτρων λιτότητας και τις περικοπές στις δαπάνες για την Παιδεία, που επέβαλε η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μάριο Μόντι.

 

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 10:54

Η Κίνα συσσωρεύει τεράστια αποθέματα ρυζιού και υλών

Γράφτηκε από

                                                             Αναφέρθηκε από αμερικανικούς εμπειρογνώμονες  ότι η Κίνα, η οποία επί του παρόντος δεν πάσχει από έλλειψη τροφής, συσσωρεύει τεράστια αποθέματα ρυζιού και πρώτων υλών.

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 11:00

Φοβούνται παγκόσμια κρίση

Γράφτηκε από

Η Γερμανική Κεντρική Τράπεζα Bundesbank μεταφέρει το γερμανικό χρυσό πίσω στη Γερμανία.

              Σε προειδοποίηση αλλά και παρότρυνση προς τον κινεζικό Στρατό για να προετοιμάζονται για πολεμική σύρραξη προχώρησε το γενικό αρχηγείο των κινεζικών ενόπλων δυνάμεων  μέσω οδηγίας η οποία εκδόθηκε στο πλαίσιο αναφοράς στην εκπαίδευση.

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013 12:28

Συμφωνία “θρίλερ” για την Κύπρο!

Γράφτηκε από

Έπειτα από μία «θυελλώδη» συνεδρίαση, διάρκειας 10 ωρών, στην οποία ο Νίκος Αναστασιάδης απείλησε ακόμη και με αποχώρηση, είχαμε συμφωνία για το πρόγραμμα διάσωσης της Κύπρου.

Εκτός εαυτού ο πρόεδρος της Κύπρου με την εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην τρόικα Ντέλια Βελκουλέσκου - Συνεχείς απαιτήσεις που οδήγησαν τα ξημερώματα σε νέα εμπλοκή.

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013 19:53

Τζούλια Γκίλαρντ: «Ζήτω η Ελλάς. Ζήτω η Ελευθερία!»

Γράφτηκε από

Με την ευκαιρία της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, η πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ, απηύθυνε μήνυμα προς την ομογένεια.

Σελίδα 1 από 4

Άλλες Ειδήσεις