Σάββατο, Οκτώβριος 16, 2021
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

 

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 17:25

Δήμος Ελευσίνας – Κοινωφελής Επιχείρηση: Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης για όλους!

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με ιδιαίτερη ανταπόκριση από τους Δημότες Ελευσίνας, ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ελευσίνας (Κ.Δ.ΑΠ.).
Πρόκειται για μία δράση που αποσκοπεί στη δημιουργική και εκπαιδευτική απασχόληση των μικρών μας φίλων, κάνοντάς τους να περνούν εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο τους.
Στόχος είναι η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, η διεύρυνση των πνευματικών και γνωστικών οριζόντων τους, μέσω επιμορφωτικών κι εποικοδομητικών δράσεων και ερεθισμάτων, πάντα με την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού που τα απαρτίζουν.
Αναμφίβολα, η δωρεάν συμμετοχή στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ελευσίνας έγκειται στη σταθερή κοινωνική πολιτική που εφαρμόζει η Κοινωφελής Επιχείρηση, με γνώμονα πάντα τον άνθρωπο.
Με αίσθημα ευθύνης, πλήρη αντίληψη της δύσκολης καθημερινότητας και των οικονομικών δυσκολιών αλλά και προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα που επιτάσσει η «εισβολή» του Covid-19 στη ζωή μας, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικές και αναγκαίες παροχές προς τους Δημότες και ιδίως προς τα παιδιά.
Προς όλα τα παιδιά.
Μαζί και ασφαλείς!

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε.
Φώτιος – Παναγιώτης Τατάκης

Διαβάστηκε 544 φορές

Άλλες Ειδήσεις