Πέμπτη, Μάιος 06, 2021
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

 

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 16:00

1η Διεθνής Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η EUROPEAN EXPO διοργανώνει την «NEXUS» – 1η Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού

 (Θρησκευτικός, Πολιτιστικός, Αγροτουρισμός, Θαλάσσιος, Ορειβατικός, Περιπατητικός, Spa & wellness, Γαστρονομικός κ.τ.λ) από τις 29 Μαρτίου μέχρι και την 1η Απριλίου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο MEC ( Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο ) Λεωφ. Λαυρίου 301 Παιανίας .

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) (Αρ. Πρωτ. 361) και την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) καθώς και με τις Ευλογίες της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ο Εναλλακτικός Τουρισμός είναι η τάση του ανθρώπου να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του με τη φύση, όταν εκδηλώνεται με τη μορφή τουριστικής δραστηριότητας. Η Nexus αναδεικνύει τα σημαντικότερα είδη που τον συνθέτουν όπως: Θρησκευτικός, Πολιτιστικός, Αγροτουρισμός, Γαστρονομικός, Spa & Wellness, Καταδυτικός, Περιπατητικός, Ποδηλατικός, Οικοτουρισμός, Ορειβατικός, Συνεδριακός, Χιονοδρομικός Τουρισμός, Χειμερινών αθλημάτων, Οινοτουρισμός, Γεωτουρισμός.

Τα οφέλη από την συμμετοχή της τουριστικής επιχείρησης στην Nexus είναι η δημιουργία των συνθηκών εκείνων που θα κάνουν πρόσφορο το έδαφος για την ανάπτυξη όλων των διαφορετικών ειδών τουρισμού και θα φέρουν πιο κοντά τα κρίσιμα κοινά όπως:

α) Τα προκαθορισμένα ραντεβού εκθετών και συνεκθετών με προσκεκλημένους από την European Expo Tour Operators από το εξωτερικό.

β) όπως επίσης στόχος της Nexus είναι να προσελκύσει το ευρύ κοινό το οποίο παραδοσιακά , εκείνη την εποχή προγραμματίζει τις πασχαλινές και καλοκαιρινές διακοπές. Για αυτό το λόγο η διοίκηση της European Expo αποφάσισε για την Nexus 2012 η είσοδος να είναι ελεύθερη για εμπορικούς επισκέπτες και ευρύ κοινό.

Διαβάστηκε 902 φορές

Άλλες Ειδήσεις