Σάββατο, Οκτώβριος 16, 2021
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

 

Ανακοινώσεις (8)

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011 18:30

OIKONOMIA & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: The brand name Greece is back!

Γράφτηκε από

O εκδοτικός οργανισμός STAT BANΚ - Travel Times διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οικονομία & Τουρισμός» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2012 σε κεντρικό πολυχώρο της Αθήνας.

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 16:00

1η Διεθνής Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού

Γράφτηκε από

Η EUROPEAN EXPO διοργανώνει την «NEXUS» – 1η Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013 18:11

Αυτό το καλοκαίρι είναι δικό μας

Γράφτηκε από

ΕΛΙΞ-Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας για την υποστήριξη παιδιών με ειδικές ανάγκες

Το πρόγραμμα, ύψους 17,5 εκατ. ευρώ, απευθύνεται σε ανήλικα τέκνα χαμηλόμισθων εργαζομένων με σχέση εξαρτημένης εργασίας, που έχουν συμπληρώσει κατά το προηγούμενο από την έναρξη του προγράμματος ημερολογιακό έτος 50 ημέρες στην ασφάλιση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Δεν ψήφισαν στην ευρωβουλή οι εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού για τις γερμανικές αποζημιώσεις!

 

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 18:02

Βραβεύθηκε η EVOMAT

Γράφτηκε από

 

Η εταιρεία EVOMAT, μια Ελληνική Εταιρεία που η έδρα της είναι στην περιοχή της Ελευσίνας και της βιομηχανικής περιοχής Β.Ι.Π.Α  Μεγάρων, ήταν ανάμεσα στις 60 κορυφαίες εταιρείες που επιλέχθησαν και διακρίθηκε για την Καινοτομία και την Τεχνολογία των Υλικών της. 

 

Κατάρτιση προγράμματος διαμονής 70.000 παιδιών χαμηλόμισθων εργαζομένων και ανέργων σε κατασκηνώσεις μέσω του ΟΑΕΔ για το χρονικό διάστημα από την 15η Ιουνίου έως την 3η Σεπτεμβρίου με διάρκεια διαμονής κάθε παιδιού τις 15 ημέρες, προβλέπει ΚΥΑ απόφαση των υπουργών Εργασίας και Οικονομικών που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.

Αλλάζουν 14 διατάξεις του ασφαλιστικού μέσα στο 2021 που αφορούν σε αυξήσεις με τον νέο υπολογισμό συντάξεων, στα όρια ηλικίας, στις εισφορές, στις παροχές σε χρήμα, αλλά και σε νέα αναδρομικά.

Άλλες Ειδήσεις