Δευτέρα, Μάρτιος 30, 2020
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

 

 

Άκης

Άκης

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 16:05

Δωρεάν σινεμά στην ταινιοθήκη της ΕΡΤ

Κάθε μέσο διαθέσιμο για θέαση ποιοτικού σινεμά προσφέρεται στο κοινό αυτές τις μέρες και η ΕΡΤ δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 15:15

Τελετές της Άνοιξης

Εδώ και λίγες ημέρες, βλαστοί ανοίγουν πάνω στα ξερά κλαδιά της μουριάς, επεκτείνονται σαν πράσινοι οικισμοί σε έρημη γη. Οι κισσοί ξεδιπλώνουν πλοκάμια πάνω στους τoίχους, νέα φύλλα ξετυλίγονται. Παντού βλαστάρια, μάτια και ανθοί.

Η BOOK PRESS μένει σπίτι και διαβάζει (ακόμη περισσότερο) | Και: Τεχνητή Νοημοσύνη, έξι βιβλία για όλους | Επίσης: Νταβίντ Γκρόσμαν, Ζαν Μπωντριγιάρ, Γ. Μπάροουζ, Άι Ογκάουα, Δημήτρης Φύσσας, Καρολίνα Μέρμηγκα κ.ά.

Μπορεί να έχουμε αυτοπεριοριστεί στο σπίτι λόγω κορονοϊού και να γνωρίζουμε ότι αυτό θα κρατήσει σίγουρα για αρκετές μέρες. Όμως αν και μπορεί να έχουμε όλες τις προμήθειες γι’ αυτό το διάστημα, να νιώθουμε πλήξη. Όσο κι αν μπούμε ξανά και ξανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν νιώθουμε καλύτερα.

Τώρα «μπαίνουμε στο μουσείο», αλλά δεν χρειάζεται καν να σηκωθούμε από τον καναπέ του σπιτιού μας. Εδώ σας προτείνουμε ορισμένα από τα πιο ενδιαφέροντα μουσεία παγκοσμίως.

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 19:45

ΑΝΟΙΚΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Διαβάστε η κατεβάστε λογοτεχνικά βιβλία.

 

Το κείμενο αποτελεί μέρος μιας συλλογής συνεντεύξεων του Ν.Τσόμσκι, όπου ο κορυφαίος διανοητής διαπιστώνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για τους θεσμούς που διαμορφώνουν τη σκέψη του κοινού και οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία της ισχύος και του κέρδους.

Όταν έρθουν τα δύσκολα στην καραντίνα ονειρέψου πως κάνεις έρωτα σε ερείπια χρηματιστηρίων

 

Περιηγηθείτε εικονικά στα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου 

Βαρύτερες τελικά οι συνέπειες από τον κορονοϊό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει πως ενδεχομένως να μην μπορούν να εκπληρωθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι. Τα καμπανάκια χτύπησαν πολύ πριν τον κορονοϊό.

 

Ο Ερντογάν δεν έχει επιλογές, εκτός κι αν τον σώσει ο Τραμπ

Σελίδα 1 από 249

Άλλες Ειδήσεις