Τετάρτη, Φεβρουάριος 26, 2020
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

 

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012 09:01

Εθελοντικό Ιατρείο στην Ελευσίνα

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

  

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Εθελοντικό Ιατρείο – το βαφτίσαμε «Αρωγή» - στην Ελευσίνα, προσφέροντας βοήθεια στους συμπολίτες μας που την έχουν ανάγκη. Ιατροί όλων των ειδικοτήτων, οδοντίατροι, φυσικοθεραπευτές, οπτικοί προσφέρουν τις υπηρεσίες ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, σε συνεργασία με το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας.

   Οι ίδιοι επέλεξαν να το κάνουν σιωπηλά, χωρίς διάθεση προβολής. Δέχονται τους ασθενείς στο ιατρείο τους σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει εντολή εξέτασης από την Κοινωνική Υπηρεσία και από το τμήμα Πρόνοιας. Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση α) κατοίκων και δημοτών της Ελευσίνας που είναι ανασφάλιστοι και έχει απορριφθεί το αίτημά τους για χορήγηση βιβλιαρίου ανασφάλιστων.

   Όσοι από τους συμπολίτες μας βρίσκονται σε αυτή τη δεινή θέση, τους προτρέπουμε να προσφεύγουν – χωρίς φόβο ή ντροπή – στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου (Ελ. Βενιζέλου & Εθνικής Αντιστάσεως – πρώην Κοινωνική Υπηρεσία), να αναφέρουν την περίπτωσή τους και από εκεί θα τους παραπέμπουν στον ιατρό.

   Μπορούν επίσης να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία, όσοι ασφαλισμένοι αδυνατούν πραγματικά να καταβάλλουν το σύνολο της δαπάνης φαρμάκων – αν ο ΕΟΠΥΥ δεν καταβάλλει την συμμετοχή – ή η δαπάνη της συμμετοχής είναι εξαιρετικά υψηλή.

   Η Κοινωνική Υπηρεσία μας θα είναι στη διάθεση των συμπολιτών μας που την χρειάζονται με πλήρη εχεμύθεια.

   Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς όλους τους εθελοντές - ιατρούς και φαρμακοποιούς – που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Δήμου και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους συνανθρώπους μας.

Διαβάστηκε 11589 φορές

Άλλες Ειδήσεις