Πέμπτη, Σεπτέμβριος 23, 2021
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

 

Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 20:17

ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ στη ΔΕΗ των νοικοκυριών, που έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο της ΔΕΗ, λόγω οφειλών

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δήμος Ασπροπύργου - Municipality of Aspropyrgos

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Νικόλαος Μελετίου, ενημερώνει όλους τους Ασπροπύργιους ότι, μετά από τη δημοσίευση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, με αριθμό ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/70697/861 (ΦΕΚ 3088/τ.Β/24-7-2020), υπάρχει η δυνατότητα ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ στη ΔΕΗ των νοικοκυριών, που έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο της ΔΕΗ, λόγω οφειλών κατά το χρονικό διάστημα ΠΡΙΝ τις 30-04-2020, ενώ πληρούν και τα απαραίτητα εισοδηματικά κριτήρια.

Κατόπιν αυτού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν
*ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ στο Πρωτόκολλο του Δήμου και να προσκομίσουν τα κάτωθι ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
1. Λογαριασμό της ΔΕΗ (αριθμός παροχής), που αφορά την κύρια κατοικία μου, η οποία έχει αποσυνδεθεί από το δίκτυο λόγω οφειλών.
2. Φορολογική Δήλωση (Ε1) φορολογικού έτους 2019, ΟΛΩΝ των μελών του νοικοκυριού (πρόσφατη).
3. Εκκαθαριστικό φορολογικού έτους 2019, ΟΛΩΝ των μελών του νοικοκυριού (πρόσφατο).
4. Δήλωση στοιχείων ακινήτων (Ε9) ΟΛΩΝ των μελών του νοικοκυριού και εφόσον υπάρχει (προβλέπεται η υποχρέωση υποβολής της – πρόσφατη).
5. Εκκαθαριστικό (Πράξη διοικητικού προσδιορισμού) ΕΝ.Φ.Ι.Α. φορολογικού έτους 2019 ΟΛΩΝ των μελών του νοικοκυριού (πρόσφατο).
6. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (πρόσφατο).
7. Γνωμάτευση πιστοποίησης αναπηρίας ΚΕ.ΠΑ., για άτομα που περιλαμβάνει το νοικοκυριό και έχουν ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.
8. Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ή Κρατικού Νοσοκομείου για την χρήση συσκευής μηχανικής υποστήριξης κατ’ οίκον απαραίτητης για την ζωή ατόμου ή ατόμων του νοικοκυριού.

• ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ είναι αναρτημένο στον επίσημο ιστότοπο του Δήμου Ασπροπύργου αλλά διατίθεται και στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Γραφείο του Αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών, κ. Αντώνιου Καραμπούλα ή στο τηλέφωνο 2132006408.

Διαβάστηκε 515 φορές

Άλλες Ειδήσεις