Κυριακή, Σεπτέμβριος 27, 2020
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

 

 

Κυριακή, 24 Μαΐου 2020 20:16

Documento: Φωτογραφίες που δείχνουν Τούρκους στρατιώτες σε ελληνικό έδαφος στον Έβρο

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μείζον πολιτικό θέμα έχει ανακύψει με την «εισβολή» και παραμονή – όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες – Τούρκων στρατιωτών σε ελληνικό έδαφος στην περιοχή Μελισσοκομείο στον ποταμό Εβρο με τον αρμόδιο υπουργό, να προσπαθεί να υποβαθμίσει το θέμα,αρχικά το θεμα, να το “θάψει” μετά αναφερόμενος σε fake news, ενώ την ίδια ώρα η ελληνική κυβέρνηση προχωρούσε σε επίσημο διάβημα για το γεγονός αυτό προς την Άγκυρα και τέλος σήμερα να λέει ότι πρόκειται περί «ανοησίας»….

Ο Νίκος Δένδιας προέβη στον παραπάνω χαρακτηρισμό, κληθείς να σχολιάσει τα περί κατάληψης ελληνικών εδαφών στα σύνορα με την Τουρκία. Ισχυρίστηκε οτι το δημοσίευμα της Sun, που ανέφερε ότι οι Τούρκοι κατέλαβαν 16 στρέμματα ελληνικού εδάφους, είναι απολύτως ψευδές και πως “Η Ελλάδα ξεκίνησε προπαρασκευαστικές μετρήσεις για την επέκταση του φράχτη στον Εβρο και τότε, «η Τουρκία ζήτησε να της γνωρίσουμε τις συντεταγμένες κατασκευής του φράχτη και η Ελλάδα απάντησε αρνητικά και ότι ο φράχτης κατασκευάζεται αποκλειστικά εντός ελληνικού εδάφους. Παρατηρήθηκε κινητικότητα από την Τουρκία σε σημείο του φράχτη. Τότε το ΥΠΕΞ έστειλε δεύτερη διακοίνωση στον Πρέσβη της Τουρκίας απαιτώντας να μην υπάρχει η παραμικρή τουρκική ενέργεια επ’ αυτού” όπως επεσήμανε.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα του documentonews.gr, “όσα αποκάλυψαν βρετανικά Μέσα συνέβαιναν τουλάχιστον επί μία εβδομάδα”. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται απεικονίζονται οι Τουρκοι στρατιωτικοί εντός του ελληνικού έδάφους, τα έργα αποψίλωσης του σημείου καθώς και η σκηνή που έστησαν τα μέλη της τουρκικής στρατοχωροφυλακής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

 

Πηγή: documentonews.gr / Άγγελος Προβολισιάνος

Διαβάστηκε 26 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Μαΐου 2020 20:22

Άλλες Ειδήσεις