Τετάρτη, Αύγουστος 12, 2020
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

 

 

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012 10:52

Τα ΕΛ.ΠΕ βραβεύονται για το Κοινωνικό τους Έργο

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό Ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, απονεμήθηκε στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ το βραβείο «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος» - Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σε αναγνώριση του σημαντικού τους έργου στον τομέα αυτόν.

Η διοργάνωση «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος» αποτελεί μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), σε συνεργασία με την οικονομική εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ και αφορά τη βράβευση των επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε σε συγκεκριμένους τομείς, ως μια ελάχιστη τιμητική αναγνώριση της επιτυχημένης δραστηριοποίησής τους μέσα σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτό απονεμήθηκαν συνολικά 17 βραβεία, που αφορούν διαφορετικές ενότητες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτείας, το σύνολο των φορέων της πόλης καθώς και εκπρόσωποι επιχειρήσεων και βιομηχανιών της Μακεδονίας και Θράκης. Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ εκπροσωπήθηκαν από στελέχη του Βιομηχανικού Συγκροτήματος Βορρά και την Αναπληρώτρια Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Ομίλου, κα Ράνια Σουλάκη. Το «Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» παρέλαβε ο κ. Ανδρέας Κατσανίκος, Επικεφαλής του Συγκροτήματος Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Βορρά, ο οποίος αναφέρθηκε με λίγα λόγια στο έργο Εταιρικής Υπευθυνότητας των ΕΛ.ΠΕ. στη Θεσσαλονίκη, μέσα στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος του Ομίλου.

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, θα συνεχίσουν να σχεδιάζουν και να υλοποιούν ένα πολυδιάστατο κοινωνικό πρόγραμμα, με συστηματικό τρόπο ώστε να παρέχουν ουσιαστική υποστήριξη στις όμορες κοινωνίες, επιβεβαιώνοντας την υπεύθυνη κοινωνικά συμπεριφορά τους και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους άξιους της νέας γενιάς και στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Διαβάστηκε 977 φορές

Άλλες Ειδήσεις