Τρίτη, Ιανουάριος 19, 2021
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

 

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 10:59

Δήμος Ασπροπύργου: Συμμετοχή του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. στο Επιστημονικό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Κροατία BFHA 2020

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Δήμος Ασπροπύργου, μετά την αποδοχή της δήλωσης συμμετοχής του Οργανισμού Άθλησης, Φροντίδας Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας (Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.), θα συμμετάσχει στο επιστημονικό συνέδριο, που τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Έπιτροπής, BFHA 2020 – Καλύτερο Μέλλον για την Υγιή Γήρανση (Better Future of Healthy Ageing) 2020, που θα πραγματοποιηθεί στην Κροατία.

Το συνέδριο, που υποστηρίζεται επιστημονικώς από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Ζάγκρεμπ, θα διεξαχθεί στο Ιατρικό Επιμελητήριο της πρωτεύουσας της Κροατίας. Ωστόσο, αποφασίστηκε από την οργανωτική επιτροπή, για λόγους υγειονομικής ασφαλείας, και εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, το συνέδριο να μην υλοποιηθεί μέσω της αυτοπρόσωπης παρουσίας των συνέδρων, αλλά μέσω τηλεδιάσκεψης.

Κατόπιν εδικής αιτήσεως στην επιτροπή, ο Δήμος Ασπροπύργου θα κατέχει κεντρική θέση ομιλητή, η οποία θα προβληθεί σε βιντεοσκοπημένο ψηφιακό υλικό, οκτάλεπτης παρουσίασης, από τους συμμετέχοντες του Δήμου, την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Νέων Κοινωνικών Δομών, Πρόεδρο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και μέλος του Δ.Σ. του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Γεωργία Πηλιχού, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Ασπροπύργου και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ., κ. Ευστάθιο Ρεστέμη.

Το επιστημονικό περιεχόμενο του συνεδρίου, στο οποίο θα συμμετάσχει ο Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., αφορά την Βιώσιμη Γήρανση των πληθυσμών, μέσω του αθλητισμού, των προγραμμάτων ευεξίας αλλά και της ολιστικής θεραπείας.

 
Διαβάστηκε 195 φορές

Άλλες Ειδήσεις