Κυριακή, Σεπτέμβριος 27, 2020
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

 

 

Σάββατο, 07 Μαρτίου 2020 12:07

Το θρυλικό «Πες το και θα γίνει» είναι ξανά on air!

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αψηφώντας τους κινδύνους και τις δυσκολίες της εποχής, η Τζοβάννα Φραγκούλη μετά το δυναμικό ξεκίνημα του Jovanna’s Wish Channel στα social media, βρίσκεται ήδη στην Αμερική για να εκπληρώσει τις πρώτες ευχές που έφτασαν στο κανάλι.

Για 25 χρόνια, το «Πες το και θα γίνει» με την αγαπημένη παρουσιάστρια Τζοβάννα Φραγκούλη, έμπαινε στα σπίτια σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας ευχές. Για τη νεοσύστατη Ελληνική ιδιωτική τηλεόραση του τότε, το «Πες το και θα γίνει» ήταν ένα ζωντανό κανάλι επιθυμιών, που μεγάλωνε μαζί με το κοινό του, επικοινωνούσε με το κόσμο και «μοιραζόταν» τις σκέψεις και την καθημερινότητα πολύ πριν την εμφάνιση των τα social media, πραγματοποιώντας επιθυμίες και κάνοντας τα πιο τρελά όνειρα πραγματικότητα!

Η Τζοβάνα Φραγκούλη σε συνάντηση με Αμερικανίδα τηλεοπτική παραγωγό

Κάνοντας την επανάστασή της στη νέα εποχή και πιο αποφασισμένη από ποτέ, βασισμένη στην αρχική φιλοσοφία της εκπομπής -την ελπίδα που πεθαίνει δύσκολα- η εμπνευστής της ιδέας του «Πες το και θα γίνει» και «μόνιμη κάτοικος» των social media και νέων τεχνολογιών Τζοβάννα Φραγκούλη, που ποτέ δεν σταμάτησε να πραγματοποιεί ευχές, ακόμα και μετά το τέλος εκπομπής, κάνει τώρα τη δική της ευχή πραγματικότητα.

Η Τζοβάνα Φραγκούλη με τον γνωστό βραβευμένο μουσικό παραγωγό Άρη

Συντονίσου με το δικό σου κανάλι ευχών στο Jovannaswishchannel.org και στα social media σε Facebook, YouTube, Instagram.

Τζοβάννα Φραγκούλη, Vicky Armonis Papoulia
Διαβάστηκε 44 φορές

Άλλες Ειδήσεις