Κυριακή, Αύγουστος 09, 2020
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

 

 

Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012 07:13

Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά καταγγέλλουν την αφερεγγυότητα και την ασυνέπεια του κράτους και των υπολοίπων αρμοδίων των ασφαλιστικών ταμείων.

Με έκπληξη διαβάσαμε το Δελτίο Τύπου του ΕΟΠΥΥ, δια του οποίου ο Οργανισμός επαίρεται και θριαμβολογεί ότι πλήρωσε τις τρέχουσες υποχρεώσεις του. Δεν αναφέρει απολύτως τίποτα για τις οφειλές του προηγούμενου έτους, οι ...οποίες έχουν νομοθετηθεί και οι οποίες ενώ θα πληρώνονταν τμηματικά από τον Ιανουάριο μέχρι τέλος Μαρτίου 2012, μέχρι σήμερα δεν έχει πληρωθεί ούτε ένα Ευρώ.

Δεν ανέφερε επίσης τίποτα για το ζοφερό μέλλον που επιφυλάσσουν για τον ΕΟΠΥΥ τα ασφαλιστικά ταμεία που από 1/4/2012, θα ενταχθούν στον ΕΟΠΥΥ, κουβαλώντας χρέη εκατομμυρίων Ευρώ.

Φαίνεται πλέον καθαρά ότι ο ΕΟΠΥΥ χρησιμοποιείται ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα καταχρεωμένα ασφαλιστικά ταμεία.

Παρά τις προειδοποιήσεις μας ότι δεν πρόκειται να συνεχίσουμε να πιστώνουμε τον ΕΟΠΥΥ, ο οποίος αφενός εξοφλεί τις τρέχουσες υποχρεώσεις του, συσσωρεύει αφετέρου τα χρέη όλων των υπολοίπων ταμείων, κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται.

Ζητούμε:

• Την εφαρμογή του πρόσφατα ψηφισθέντος νόμου που ορίζει άμεση και μέχρι 31/3/12 εξόφληση όλων των χρεών των ταμείων που αποτελούν σήμερα τον ΕΟΠΥΥ.

• Τη μη ενσωμάτωση στον ΕΟΠΥΥ ασφαλιστικών ταμείων, πριν αυτά εξοφλήσουν τα χρέη τους προς τους πιστωτές τους.

ΓΙΑ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ

 ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ

 ΦΣ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΣ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Κωνσταντίνος Λουράντος Ηλίας Γιαννόγλου

Διαβάστηκε 934 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012 08:10

Άλλες Ειδήσεις