Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011 20:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά με το τέλος σύνδεσης των ακινήτων με το δίκτυο της αποχέτευσης λυμάτων και την απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

  Το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίασή του της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου 2011 συζήτησε το θέμα της σύνδεσης των ακινήτων με την αποχέτευση. Επειδή σύμφωνα με το νόμο η σύνδεση με την αποχέτευση είναι ανταποδοτική και επειδή σύμφωνα με τις μελέτες που είχαν γίνει όταν η Ελευσίνα και η Μαγούλα αποτελούσαν ξεχωριστούς Δήμους και η προβλεπόμενη τιμή ήταν διαφορετική, έγινε προσπάθεια να υπάρξει μια ενιαία τιμή τώρα που αποτελούν ενιαίο Δήμο. Η απόφαση που πάρθηκε κατά πλειοψηφία ορίζει την τιμή του τέλους σύνδεσης ως εξής:

-          360 Ευρώ εφόσον η πληρωμή γίνει εφάπαξ

 

-          450 Ευρώ εφόσον η πληρωμή γίνει σε δόσεις. Στην περίπτωση αυτή καταβάλλεται το ποσό των 250 Ευρώ και τα υπόλοιπα σε δύο μηνιαίες δόσεις των 100 ευρώ η κάθε μία.

 Οι κάτοικοι θα πληρώσουν μόνο το κόστος σύνδεσης – έργο που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος – και δεν θα επιβαρυνθούν με το κόστος των αγωγών στο πρωτεύον και δευτερεύον δίκτυο που πραγματοποιούν η ΕΥΔΑΠ και η Αντιπεριφέρεια, όπως γίνεται σε άλλους Δήμους.

Διαβάστηκε 1464 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011 09:37