Δευτέρα, Απρίλιος 19, 2021
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

 

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 09:01

Η ΕΚΤ “βάζει πλάτη” για την Κύπρο. Προσφέρει ρευστότητα (εντός των κανονισμών)! - Μεταγωγικό της RAF γεμάτο χρήματα στέλνει η Βρετανία στην Κύπρο

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Η ΕΚΤ “βάζει πλάτη” για την Κύπρο. Προσφέρει ρευστότητα (εντός των κανονισμών)!

 

Αμέσως μετά την απόφαση της Κυπριακής Βουλής να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για το “κούρεμα” στις καταθέσεις... η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αντέδρασε άμεσα, και με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι θα παράσχει την απαραίτητη ρευστότητα σε όσες τράπεζες τη χρειαστούν “εντός των κανονισμών που υπάρχουν”, όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

“Η ΕΚΤ σημειώνει την απόφαση του κυπριακού κοινοβουλίου και είναι σε επαφή με τους εταίρους της στην τρόικα” αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

ysterografa.gr

Μεταγωγικό της RAF γεμάτο χρήματα στέλνει η Βρετανία στην Κύπρο

 

Την απόφαση να στείλει ένα στρατιωτικό αεροσκάφος γεμάτο με χρήματα στην Κύπρο πήρε η βρετανική κυβέρνηση, προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι στρατιώτες που βρίσκονται στη χώρα.

Το αεροσκάφος είναι φορτωμένο με 1 εκατομμύριο ευρώ σε μετρητά για τους Βρετανούς στρατιώτες οι οποίοι σταθμεύουν στο νησί, για την περίπτωση που σταματήσουν να λειτουργούν τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης και οι χρεωστικές κάρτες.

«Μία πτήση της RAF αναχώρησε σήμερα το απόγευμα μεταφέροντας 1 εκατομμύριο (ευρώ) για κάθε ενδεχόμενο, ώστε να χορηγηθούν στο στρατιωτικό προσωπικό και τις οικογένειές τους που έχουν να πληρώσουν δάνεια, εφόσον σταματήσουν να λειτουργούν εντελώς τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης και οι χρεωστικές κάρτες» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας.

iefimerida

 

 

Διαβάστηκε 774 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 09:08

Άλλες Ειδήσεις