Δευτέρα, Απρίλιος 19, 2021
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

 

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 18:02

Βραβεύθηκε η EVOMAT

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Η εταιρεία EVOMAT, μια Ελληνική Εταιρεία που η έδρα της είναι στην περιοχή της Ελευσίνας και της βιομηχανικής περιοχής Β.Ι.Π.Α  Μεγάρων, ήταν ανάμεσα στις 60 κορυφαίες εταιρείες που επιλέχθησαν και διακρίθηκε για την Καινοτομία και την Τεχνολογία των Υλικών της. 

 

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

(EuropeanBusinessAwards 2014-2015)

Στις 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου μια ιδιαίτερα σημαντική και ξεχωριστή εκδήλωση υπό την αιγίδα του Αγγλικού Υπουργείου Ανάπτυξης, της Αγγλικής Πρεσβείας και της RSMGreece, που σκοπό είχε να βραβευθούν οι 60 ελληνικές εταιρείες που διακρίθηκαν ανάμεσα σε 24.000 υποψήφιες εταιρείες από 33 χώρες.

Η εταιρεία EVOMAT, μια Ελληνική Εταιρεία που η έδρα της είναι στην περιοχή της Ελευσίνας και της βιομηχανικής περιοχής Β.Ι.Π.Α  Μεγάρων, ήταν ανάμεσα στις 60 κορυφαίες εταιρείες που επιλέχθησαν και διακρίθηκε για την Καινοτομία και την Τεχνολογία των Υλικών της.

Η εταιρεία EVOMAT έχει ξεκινήσει την δράση της από το  1948 στον τομέα του ασβέστη και μέχρι σήμερα έχει διευρυνει την παραγωγική της διαδικασία σε πλήθος προϊόντων που εστιάζουν στον Κατασκευαστικό Τομέα (Στεγανωτικά Υψηλής Τεχνολογίας, Κόλλες πλακιδίων, Έτοιμοι Σοβάδες, Επισκευαστικά Υλικά και Υλικά Θερμοπρόσοψης),

 στον Αρχιτεκτονικό Τομέα ( Πατητή Τσιμεντοκονία με Φυσική Λάβα, Φυσική Χαλαζιακή Βαφή, Οικολογικό Έγχρωμο Σοβά), και στον Τομέα της Διακόσμησης και Καινοτομίας (magnetchrom-Μαγνητικό Υπόστρωμα και Μαγνητικός Μαυροπίνακας).

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι το πάθος για δημιουργία κορυφαίων ποιοτικά υλικών που στόχο έχουν να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές Αρχιτεκτονικές, Διακοσμητικές και Κατασκευαστικές Απαιτήσεις.

Σημαντικό κεφαλαιο είναι η Τεχνογνωσία των Υλικών και στόχος της η Αριστεία.

Η δημιουργία κάθε καινούργιου προϊόντος για την εταιρεία EVOMAT σκοπό έχει να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου και να διακριθεί για την αντοχή, την αισθητική και την καινοτομία του.

 Ο κ. Κωνσταντίνος Πιπιλής σε μία δήλωση του κατά την διάρκεια της βράβευσης ανέφερε τα εξής:

¨Η επιτυχία της Ελλάδος σε ένα διαγωνισμό παγκόσμιου κύρους έχει ιδιαίτερη σημασία και οι ελληνικές επιχειρήσεις παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι μπορούν να ανταγωνιστούν επάξια τις επιχειρήσεις της Ευρώπης.

Προτεραιότητα μου σε κάθε επιχειρηματικό μου βήμα είναι να νιώθω ασφαλής με την γνώση μου για αυτό που θέλω να κάνω. Στόχος δεν είναι το κέρδος αλλά το πάθος και η επιμονή μου για ότι κάνω.

Νιώθω υπερήφανος που η εταιρεία EVOMAT είναι ανάμεσα στις 60 ελληνικές επιχειρήσεις από τις 706 Ευρωπαϊκές Επιχειρήσεις, που διακρίθηκαν για τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία, τα μοναδικά επιχειρηματικά βραβεία, και στόχος όλων εμάς που  διοικούμε εταιρείες, θεωρώ πως  είναι η ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας στέλνοντας έτσι όλοι μαζί, όλες οι ελληνικές εταιρείες ένα πολύ δυνατό και θετικό μήνυμα στην υπόλοιπη Ευρώπη.¨

Η εταιρεία EVOMATδιαγωνίστηκε στην κατηγορία «Τhe UKTI award for Innovation» και διεκδικεί πλέον μια θέση στην δεκάδα του τελικού διαγωνισμού που θα αξιολογηθούν από τους κριτές με βάση τις video παρουσιάσεις που έχουν ήδη υποβληθεί και ανέβει στην ιστοσελίδα των βραβείων. Παράλληλα με την αξιολόγηση των κριτών διεξάγεται και η ψηφοφορία του κοινού που θα αναδείξει τον National Public Champion της κάθε χώρας.

¨ Δώστε μας την δύναμη να περάσουμε στην επόμενη φάση και να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά!¨
Ψηφίστε μας εδώ μέχρι και τις 24 Φεβρουαρίου : http://bit.ly/evomatgreecevote
Το μόνο που χρειάζεται είναι το e-mail σας!

Διαβάστηκε 601 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 18:51

Άλλες Ειδήσεις