Τετάρτη, Οκτώβριος 21, 2020
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

 

 

Άκης

Άκης

Tο αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris.Architects οραματίζεται μία νέα πνοή στον Λιμένα Ελευσίνας και τη Δυτική Αττική.Μία μελέτη από το γραφείο Pieris.Architects για την κατασκευή ενός σύγχρονου Μητροπολιτικού Υδατοδρόμιου στην Ελευσίνα.

Κοντά δυο αιώνες διήρκεσε η αποσύνθεση και τελικώς διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Από τα μέσα του 18ου αιώνα μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα, οπότε η Συνθήκη της Λωζάννης έδωσε ένα οριστικό τέλος στο χαλιφάτο του οποίου ληξιαρχική πράξη γέννησης θεωρείται από πολλούς το 1453 με την άλωση της Κωνσταντινούπολης.

 

Μια επίσκεψη στην Κόρινθο, στο Λαύριο, στο Αίγιο, στην Πάτρα κ.α, αρκεί, για να αντιληφθεί κανείς ότι η πόλη  μας στερείται με βάναυσο τρόπο το παράκτιο μέτωπό της, ενώ οι άλλες πόλεις το ανέκτησαν και μάλιστα το ανάπλασαν, προς όφελος των δημοτών τους που το απολαμβάνουν.

Ανακοινώθηκαν οι ποινές των καταδικασθέντων της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. 13 χρόνια σε όλη τη διευθυντική ομάδα, ισόβια και άλλα 10+4+4 χρόνια στον Ρουπακιά. Στη φυλακή και η Ζαρούλια. Αναλυτικά οι ποινές.

 Δηλώνετε το ενδιαφέρον σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στη σελίδα μας στο www.pakppa.gr , στο μενού "ΕΓΓΡΑΦΈΣ - ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΈΣ".
Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας αποστέλλετε τη φόρμα στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την εγγραφή σας μπορείτε να καλέσετε στο : 210 - 55 65 629/614/615/601
Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 18:27

10η Ποδηλατική Βόλτα

Συγκέντρωση 10:15 Κυριακή 18/10/2020
Στην Πλατεία Ηρώων
Θα γίνουν ρυθμίσεις στα ποδήλατα των φίλων ποδηλατών-ισών για καλύτερη και πιο ξεκούραστη ποδηλασία από μέλη της ομάδας ώρα 10:15 - 11:15
11:15 - 12:30 θα ακολουθήσει Ποδηλατική Βόλτα 5 χλμ. με δύο ενδιάμεσους σταθμούς στο ΙRIS και στον Σταθμό του τραίνου.
Διοργάνωση ''ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑ''

Ομιλητές από Startup επιχειρήσεις και ερευνητές από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο θα αναδείξουν πώς ο Δήμος μας θα μεταβεί στα πρότυπα των Έξυπνων Πόλεων!
Παρακολούθησε online
15 Οκτωβρίου στις 18:00
Δήλωσε Συμμετοχή εδώ https://bit.ly/36KEWb0

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ), θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ την Τρίτη 13 και Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 στο κτίριο της υπηρεσίας επί των οδών Εθν.Αντιστάσεως και Ελ.Βενιζέλου, Ελευσίνα.
Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την ακριβή ώρα και μέρα προσέλευσή τους και τα απαιτούμενα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19, ενώ για να παραλάβουν τα είδη θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και έγγραφο από το οποίο να προκύπτει το ΑΜΚΑ τους.
Εάν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
Σελίδα 1 από 260

Άλλες Ειδήσεις